Geweldig, zoveel aandacht

Door artrose had ik veel last van mijn pols. Ik kon geen letter schrijven zonder pijn. Voor de operatie (verwijdering os pisiforme) op 22 oktober jl. had dr. Berglund mij verteld dat het herstel 2 maanden zou duren. Maar 6 weken na de operatie kon ik alles weer doen. Ik kan weer schrijven zonder pijn!

De dag na de operatie werd ik gebeld met de vraag hoe het met me ging. Geweldig, zoveel aandacht! Bedankt dr. Berglund, handtherapeute en alle andere betrokken medewerkers.

Voor ik werd geopereerd, heb ik ook contact gehad met Dr. Van Lieshout en Prof. Dr. Ritt, de ergotherapeuten Anja de Mol en dhr. Wessing. Ook door hen werd ik prima behandeld. Evenals door alle andere medewerkers. Afspraken werden goed nagekomen en de uitleg was duidelijk. Iedereen was vriendelijk.

Nogmaals bedankt voor de goede service.

Mw. A.v.D., Purmerend