Heel The Hand Clinic Bakt!

2020 is een bijzonder jaar geweest. Door alle corona-perikelen waren veel aanpassingen nodig in de kliniek en werd veel gevraagd van onze medewerkers. Ondanks dat we wekenlang gesloten waren, heeft onze kliniek toch nog veel patiënten kunnen behandelen. Dankzij onze medewerkers, die een vakkundig en hecht team vormen, hebben we goed kunnen bijdragen aan het leveren van de reguliere zorg in de coronatijd.

Als verrassing en dank ontvingen alle medewerkers van ons voor de kerstdagen vier ‘bakpakketten’. De inhoud bestond uit ingrediënten voor een Limburgse linzenvlaai, een boterstol, een brood en voor het maken én versieren van een ‘snoephuisje’. Onze medewerkers kregen daarbij de uitdaging om met de bijgeleverde versieringen het ‘mooiste’ snoephuisje te maken en daarvan foto’s op te sturen. En dat is gelukt! Rondom de kerstdagen stroomden de foto’s van de baksels binnen. De een nog mooier dan de ander. Het water liep al snel in de monden van de ‘onafhankelijke jury’ die een winnaar uit moest kiezen.

Unaniem tot winnaar is verkozen…

…Merel Berkhout. Zij ontvangt hiervoor een kookboek van Donna Hay.

Winnaar kersthuisje 2020

Nummer 2:

Nummer 3:

Ook was er een ‘troostprijs’…

En nog meer prachtig versierde snoephuisjes, overheerlijke Limburgse vlaaien, gepoederde boterstollen en versgebakken broden. Wij willen u deze smakelijke resultaten van de bakkunsten van onze medewerkers niet onthouden! – klik op een foto om deze te vergroten.

Hulde en dank aan al onze medewerkers!

Directie van The Hand Clinic