The Hand Clinic is alleen nog open voor spoed en noodzakelijke consulten en operaties

The Hand Clinic wil een actieve bijdrage leveren aan de bestrijding van het coronavirus (COVID-19-virus) en daarbij heeft de gezondheid van onze patiënten en medewerkers de hoogste prioriteit. Uiteraard volgt The Hand Clinic daarbij de landelijke en branche (ZKN) richtlijnen. Daarom zijn wij per direct en tot nadere berichtgeving alleen nog geopend voor spoed en noodzakelijke consulten en operaties.

Dat betekent voor u:

  • Bestaande afspraken (eerste of vervolg consult bij handchirurg/handtherapeut, diagnostiek of operatie): u wordt benaderd (per telefoon of mail).
  • Nieuwe afspraken: we kunnen u nog geen concrete datum aanbieden. Contact met ons opnemen per mail of telefoon heeft dus geen nut. Blijf de berichtgeving via onze website en facebook pagina volgen. Zodra het weer mogelijk is om een afspraak in te plannen, zullen we dit duidelijk en tijdig kenbaar maken.
  • Heeft u van ons een bericht gehad dat u toch op korte termijn gezien moet worden in The Hand Clinic en krijgt u alsnog verkoudheidsklachten of griepverschijnselen? Neem telefonisch contact op met The Hand Clinic.

Moet u toch onze kliniek bezoeken?

Om verspreiding van het coronavirus (COVID-19-virus) te beperken, verzoeken wij u om met maximaal 1 (liever geen) begeleider naar binnen te komen. Begeleiders kunnen eventueel in de auto wachten. Bij binnenkomst in de kliniek verzoeken wij u de handen goed schoon te maken met de handalcohol die hiervoor ter beschikking is.

Wij doen er alles aan om infectie te voorkomen. In The Hand Clinic moeten onze medewerkers echter uw handen aanraken voor onderzoek en behandeling. Onze medewerkers hanteren daarbij strikte hygiëneregels en reinigen vóór en ná ieder consult hun handen om besmetting te voorkomen. Ook worden al onze operatie- en behandelkamers dagelijks meerdere malen gedesinfecteerd.

Wij verzoeken onze patiënten zich te houden aan de hygiëneregels die zijn opgesteld door het RIVM:
• Blijf thuis als u verkoudheidsklachten heeft
• Was regelmatig uw handen
• Schud geen handen
• Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes

Wij nemen geen risico’s. Mocht er een wijziging zijn in ons openingsbeleid dan maken wij dat via onze website bekend. Het is raadzaam om de website te raadplegen.