Wij zoeken eenenthousiaste JUNIOR ergo-handtherapeut! (m/v)


(voor 24 tot 40 uur per week)


Ben jij afgestudeerd ergotherapeut? En nog zoekende naar een fijne werkplek?

Heb je een gezonde interesse in handen en zin om in te stappen in een zeer gespecialiseerd handencentrum die al jaren excellente zorg levert? Dan zijn wij op zoek naar jou als collega om ons team te versterken vanwege een groeiend aantal patiënten in onze kliniek. Wij zouden onze nieuwe collega willen beschrijven als: ‘Een beginnend therapeut met een frisse blik op de handtherapie en die bruist van ideeën.’

Hoe ziet jouw nieuwe baan eruit?

In de kliniek waar wij zowel opereren als nabehandelen, is jouw bijdrage als handtherapeut divers. Naast de oefentherapie, spalken en revalidatie na operatie, ben jij ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de wondverzorging, hechtingen verwijderen, gipsen. Wij werken graag ad-hoc, geven postoperatieve zorg en behandelen een steeds diversere patiëntenpopulatie.
Wij zoeken voor onze uitbreiding een nieuwe collega die zin heeft om meters te gaan maken in de handtherapie. En dan heb jij natuurlijk beschikking tot goede begeleiding van je collega’s.

Wij bieden jou een werkplek die er in het kort zo uit ziet

Je hebt de beschikking over een mooie moderne eigen kamer waar jij patiënten behandelt. Daarnaast is er een gezamenlijke werkplek waar we spalken maken. Je werkt in een leuk team die er als volgt uit ziet; 10 collega’s handtherapie, 9 collega’s van de medisch administratie, 4 ollega’s ok assistenten, 10 collega’s plastisch chirurgen, 2 collega’s stafmedewerker en één collega-directeur. Wij vergaderen liever niet te veel, maar lunchen wel elke dag samen met alle collega’s. Daarnaast werken wij volgens CAO-ZKN en salariëring is marktconform leeftijd en ervaring (FWG 50-55).Hebben wij jouw aandacht kunnen trekken?

Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Een brief met motivatie en CV mogen gemaild worden naar directie@thehandclinic.nl en voor eventuele vragen over de vacature zijn wij bereikbaar op 020 – 342 0430, je kunt dan vragen naar Veerle van Alebeek.

Reacties ontvangen wij graag vóór vrijdag 14 mei a.s.

NB. We hebben ook een vacature uitstaan voor een senior ergo-handtherapeut.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.