Reacties van onze klanten

Hartvormig Woordenwolk met complimenten die The Hand Clinic de afgelopen tijd heeft mogen ontvangen

Complimenten

The Hand Clinic streeft ernaar om de allerbeste hand- en polskliniek in Nederland te zijn. Daar slagen wij goed in: al jaren heeft The Hand Clinic een tevredenheidsscore (bij ZorgkaartNederland) die gemiddeld boven de 9 ligt. Daar zijn wij als kliniek en team blij mee en trots op. Uit onze laatste tevredenheidsenquête onder patiënten ontvingen wij een aantal complimenten. Deze complimenten hebben wij voor u op Valentijnsdag gevisualiseerd.

Hartvormig Woordenwolk met complimenten die The Hand Clinic de afgelopen tijd heeft mogen ontvangen


The Hand Clinic wenst onze patiënten een fijne Valentijnsdag!

Uiterst tevreden

Ik wilde middels de enquête laten weten dat ik uiterst tevreden ben over de ontvangst én de behandeling bij The Hand Clinic.

Ook de samenwerking met Kamer Orthopedie ter plaatse The Hand Clinic heb ik als zeer prettig ervaren. Kamer Orthopedie heeft twee maanden een Silversplint voor m’n duim aangemeten. Een hulpmiddel waaraan ik bij m’n dagelijks functioneren wel heel bijzonder veel steun heb!

Tja, en tenslotte niet te vergeten de koffie… Helemaal geweldig. Dank!

Met vriendelijke groeten,

De heer F.S.

Bedankje van stagiaire

Bedankt!

Op 4 en 18 mei heb ik mijn oriënterende stage gelopen in verband met mijn handopleiding bij de NPI.
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de mogelijkheid, ik heb er enorm veel van geleerd.
Met name Ellen de Boer, dr. Van Lieshout, dr. Berkhout en Jonneke wil ik extra bedanken voor alle energie die zij extra in mijn stagedagen hebben gestoken.

Met vriendelijke groet,
E.B.


Bedankje van een stagiaire

Vakwerk

Afgelopen week ben ik door dr. Noordanus geholpen aan Dupuytren. Het is super gegaan. Geen pijn en geen napijn. Absoluut vakwerk van deze zeer vriendelijke en zeer deskundige arts. Ik werd de volgende dag thuis gebeld of alles goed ging en of de pijn dragelijk was. Dat vond ik heel aardig. Al met al uit de kunst!!!

De heer F.B.

Uiterst positieve ervaring aan geopereerde hand

Beste professor Ritt,

In december 2015 heeft u mij geopereerd aan een Dupuytren aan de linkerhand. In 2014 had ik in het MCA te Alkmaar een behandeling met de prikmethode gehad, doch na deze behandeling trokken pink en ringvinger weer snel krom. Na uw operatie, inmiddels dus twee jaar geleden, zijn de symptomen niet meer terug gekomen en functioneert de linkerhand naar behoren. U heeft mij destijds gemeld geen enkele garantie voor de toekomst te kunnen geven, maar desondanks voel ik sterk de behoefte om mijn uiterst positieve ervaring nu, na exact twee jaar, met u te delen.

Nogmaals heel veel dank voor de door u verrichte ingreep.

Ik wens u en uw team prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond 2018.

Met vriendelijke groet,
De heer L. van D.

Rein S.

De ziekte van Dupuytren

“Door de ziekte trekken mijn vingers een voor een krom. Dat is een gevolg van een verharding van het bindweefsel van de hand. Wat de oorzaak van Dupuytren is, weten ze helaas nog niet. Wel is duidelijk dat er een erfelijke component aan zit. Het is echt een lastige, vervelende ziekte. Een e-mail met de kleine knopjes van je telefoon versturen is al lastig. De ziekte genezen kan helaas niet. Dat betekent dat ik steeds weer opnieuw aan een aangetaste vinger geopereerd moet worden.

Het is een operatie die zeer nauw luistert. De pezen van de spieren worden blootgelegd en het kalkachtige weefsel moet er vervolgens worden afgeschraapt. De kunst is daarbij de zenuwen te sparen. De eerst operatie hier is uitstekend verlopen. Overigens was ik daarvoor ook in zeer goede handen. Ik kwam naar deze kliniek omdat ik naar Amsterdam ben verhuisd en graag in de buurt behandeld wilde worden. Mijn huisarts wees me erop dat ik naar een ZKN-kliniek kon gaan.

Bij mijn eerdere operaties in een academische ziekenhuis ging alles via een standaardprocedure. Je moest er in de morgen zijn, je kreeg een bed toegewezen, ze gaven je zo’n ziekenhuishemd om aan te trekken en ergens in de loop van de middag werd je dan geopereerd. Hier hoeft dat allemaal niet. Ik kan mijn kleding gewoon aanhouden, want uiteindelijk wordt alleen de hand geopereerd. Je bent maar een dagdeel kwijt voor deze operatie.”

Rein S. (75 jr), patiënt bij The Hand Clinic

Evelyne L. (58 jr), patiënt bij The Hand Clinic

Duimbasis-artrose

“Na het kickboksen voelde ik een onwijze pijn aan mijn duim. Uit onderzoek bleek dat het duimbasis-artrose was. Ik ben nog steeds heel blij dat de fysiotherapeut van mijn sportschool me op deze kliniek wees. Want volgens mijn huisarts moest ik maar met de pijn leren leven en de rest van mijn leven pijnstillers slikken.

Je merkt dat hier echt topspecialisten werken. Dankzij een innovatieve operatie kan ik mijn linkerduim weer bewegen en is de pijn weg. Binnenkort volgt een operatie aan mijn rechterduim. Het klinkt misschien raar, maar ik kan daar gewoon niet op wachten.

“Wat me hier blij maakt, is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Dat was voor mij vooral tijdens de eerste operatie van belang, want ik was vooraf erg bang. Ze geven je nooit het gevoel dat ze onder tijdsdruk staan. Wat ik ook heel prettig vind, is dat ze een ergotherapeut hebben die je hele revalidatie begeleidt.

“Ik word nog wel eens boos als ik denk aan de behandeling door mijn huisarts. Niet alleen deed ze net alsof er niets aan mijn duim te doen was, maar weigerde ze me aanvankelijk zelfs door te verwijzen. Ik wil daarom dat veel meer bekend wordt over dit soort gespecialiseerde klinieken, niet alleen bij patiënten, maar ook bij huisartsen.”

Evelyne L. (58 jr), patiënt bij The Hand Clinic

Dank voor de goede zorgen

Gisteren grote verband er af, wond zag er heel mooi uit. Het liep allemaal weer super in de kliniek.

Heel veel dank voor de goede zorgen en het geweldige werk van Marco.

Hartelijke groet, Mieke

Gerdi Verbeet

Blogs van Gerdi Verbeet over haar ervaring met The Hand Clinic

Koffiezetapparaat of arts? Kiezen gaat hetzelfde

Gerdi Verbeet heeft last van haar rechterhand. Iets wat haar behoorlijk kwelt. “Soms zit ik ’s nachts rechtop in bed van de pijn.” ZorgkaartNederland volgde de huidige voorzitter van de Raad van Toezicht van Patiëntenfederatie Nederland in de route die zij aflegt als patiënt. Zij schreef hier 7 blogberichten over waarin zij vertelt over haar ervaringen in The Hand Clinic.


Gerdi Verbeet (1951) was van 2001 tot 2012 (met een korte onderbreking in 2002) namens de PvdA lid van de Tweede Kamer (met onder andere ouderenzorg in haar portefeuille). Vanaf 2006 tot aan de verkiezingen van september 2012 was Verbeet voorzitter van de Tweede Kamer. Tegenwoordig is Gerdi Verbeet voorzitter van de Raad van Toezicht van Patiëntenfederatie Nederland.

Lerares met Kikker

Ik kijk met veel plezier terug op de behandeling

Lieve mensen van The Hand Clinic,
Hierbij stuur ik de beloofde foto van het bezoek van Kikker.
Jullie attente, warme en liefdevolle zorg maken dat ik met veel plezier terug kan kijken op de behandeling.
Dank voor alles en tot 4 mei bij de controle.
Met vriendelijke groet,
Mw. JvO

(Noot van The Hand Clinic: mevrouw is lerares en ze zou aan de hand van de kikker (zie foto) aan haar kinderen vertellen hoe de operatie was gelopen – Kikker was dus ook bij de OK aanwezig.)

Na 4 jaar pijn geen pijn meer

Beste heer Schuurman en alle andere medewerkers van The Hand Clinic,
Graag wil ik u bedanken voor de uitstekende zorg die u en uw kliniek hebben verleend m.b.t. het verwijderen van een Ganglion uit mijn linker pols. Nu, een goede maand na de ingreep, heb ik enkel nog last van het litteken (gaat wel over) en als ik mijn pols in een scherpere hoek dan 90 graden wil zetten ;). Het is heel erg raar om na bijna 4 jaar pijn in een keer geen pijn meer te hebben. Twee weken na de ingreep stond ik alweer op de golfbaan. Weliswaar voor spek en bonen, maar toch een aardig balletje geslagen. Sinds die tijd ook alweer een aantal keren gespeeld.
Nogmaals dank! Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben, maar mocht dit wel het geval zijn dan kom ik zeker terug.
Mw. M.R. te Amsterdam

Prettig en aangenaam

Het is nu ongeveer een half jaar geleden dat ik bij jullie in de kliniek was.
Graag wil ik je nog n’s laten weten (naast de enquete die ik destijds 100% positief invulde) hoe prettig ik me voelde met de operatie in jullie kliniek. De contacten waren steeds even vriendelijk als gastvrij. Ook de informatie was uitvoerig. En zeker de nazorg was zorgvuldig en aangenaam. De (ergo) therapeuten waren ieder op zich zeer alert en attent.
De operatie aan m’n hand is prima verlopen en het litteken is prachtig genezen. Misschien willen jullie dat ook aan prof. Ritt laten weten.
Zoals het er nu uit ziet hoef ik de komende jaren niet meer terug te komen. Maar je weet het nooit.
Mw. M.H. te Amsterdam

Uitermate tevreden

Met deze laat ik u weten, dat ik uitermate tevreden ben met: – de snelle afspraak in The Hand Clinic, – de ontvangst, – de uitleg over de knobbel in mijn hand inclusief de mogelijke behandelingen, – de behandeling en de nazorg. Deze informatie heb ik ook teruggekoppeld aan de huisarts. Zou ik onverhoopt weer behandeld moeten worden aan mijn hand(en), dan is de weg naar uw clinic snel gevonden.
Dhr. J.S.

Resultaat is geweldig!

Super bedankt, dan kan ik in januari mijn tweede hand laten opereren want het resultaat is GEWELDIG!!
Mw. P.B. te Nieuw-Vennep

Hier kan de reguliere zorg nog veel van leren

Na 2x geopereerd te zijn aan CTS in een streekziekenhuis, hield ik veel klachten. Cortisoninjecties, reumatoloog, neuroloog; ik kwam niet verder. Toen na goede tip bij u terecht gekomen waar ik in 2 operaties snel beide handen weer goed kon gebruiken zonder pijn. Inmiddels 4 jaar geleden en ik ben nog elke dag blij dat ik bij de handkliniek terecht ben gekomen! Daarnaast een heel klantvriendelijke zorg. Geen lange wachttijden, heel efficiënte zorg en uitermate vriendelijk. Hier kan de reguliere gezondheidszorg nog veel van leren!
Mw. C.V., Tiel

Geweldig, zoveel aandacht

Door artrose had ik veel last van mijn pols. Ik kon geen letter schrijven zonder pijn. Voor de operatie (verwijdering os pisiforme) op 22 oktober jl. had dr. Berglund mij verteld dat het herstel 2 maanden zou duren. Maar 6 weken na de operatie kon ik alles weer doen. Ik kan weer schrijven zonder pijn!

De dag na de operatie werd ik gebeld met de vraag hoe het met me ging. Geweldig, zoveel aandacht! Bedankt dr. Berglund, handtherapeute en alle andere betrokken medewerkers.

Voor ik werd geopereerd, heb ik ook contact gehad met Dr. Van Lieshout en Prof. Dr. Ritt, de ergotherapeuten Anja de Mol en dhr. Wessing. Ook door hen werd ik prima behandeld. Evenals door alle andere medewerkers. Afspraken werden goed nagekomen en de uitleg was duidelijk. Iedereen was vriendelijk.

Nogmaals bedankt voor de goede service.

Mw. A.v.D., Purmerend

Triggerduim

Al 6 weken liep ik met een duim die niet meer wilde bewegen, een triggerduim. De eerste keer dat ik voor consult bij Dr. Larsen kwam, viel mij de oprechte aandacht op en het goede contact. Een hele sympathieke en kundige man. Ook de bijzonder goede ontvangst van het team bij de balie. Toen ik hoorde dat er operatie aan kwam was ik even shocked, dat had ik niet verwacht.

Als een operatie zou gaan zoals deze zou ik nooit meer angstig zijn. Geen pijn, maar 1 paracetamol na de operatie en een beetje zeurpijn en verder niets. En mijn littekens? Die zijn amper te zien, een prachtig staaltje van plastische handchirurgie.

Dank jullie wel!

Mw. J.H., Amstelveen

“Voor het eerst in 20 jaar weer kunnen tennissen”

Op 14 oktober jl. ben ik door dr Ritt aan mijn rechterhand geopereerd (arthro plastiek) en heb toen de verzekering gekregen dat ik o.a. ooit weer zou kunnen tennissen. Ik vind het leuk om aan u door te geven dat ik vanmorgen voor het eerst sinds de operatie – en sinds ruim 20 jaar – weer, en probleemloos het tennissen heb kunnen oppakken.

Mw. A. te Amsterdam

“Skiduim herstel”

Mijn ski duim is heel goed aan het herstellen. De Hand Clinic heeft mij vanaf het allereerste contact op een bijzonder professionele, aangename en kundige wijze behandeld.

Door een val op mijn linkerhand tijdens het skiën is het UCL gewricht gescheurd. Binnen 1 week kon ik al terecht voor een operatie dat werd uitgevoerd door Prof. Ritt.

Nu, bijna 2 maanden later kan ik weer voorzichtig basgitaar spelen. Ik ben zeer tevreden over de nabehandelingen door de Hand Clinic, in het bijzonder de [handtherapie] specialisten Daan en Anja en wil graag mijn dankbaarheid uitspreken voor hun betrokkenheid, goede adviezen en nazorg.

Mw. W. te Uithoorn

“Begeleiding handtherapeute nuttig en prettig”

Het gaat heel goed met mijn hand [na de distale pool resectie]. Ik heb geen pijn meer en kan weer bijna alles. Na 6 weken was ik weer volledig aan het werk….. Al met al ben ik zeer tevreden over het resultaat en erg enthousiast over uw kliniek. Met name ook over de begeleiding van [handtherapeute] Anja de Mol. De bezoeken aan haar waren nuttig en prettig. Dank voor uw goede zorgen,

Mw. K. te Naarden

“De pijn die ik jaren heb gehad in mijn pols is volledig verdwenen”

Ik wil mw. Merel Berkhout bedanken voor de super geslaagde LHTC-artrodese operatie die zij heeft verricht. Deze operatie is gedaan op 20 oktober 2010. Inmiddels heeft prof. Ritt de pennen uit mijn pols verwijderd en ga ik zonder pijn mijn revalidatie tegemoet. De pijn die ik jaren heb gehad in mijn pols is volledig verdwenen, ik ben erg dankbaar voor het resultaat tot nu toe. De verwachting is, dat ik in de toekomst 40% van mijn buigzaamheid terug krijg en dit dan zonder pijn! Heerlijk!

Ik wil iedereen die ik in de afgelopen maanden heb gezien i.v.m. mijn pols bedanken voor de vriendelijke en belangstellende aandacht. Mijn ervaring met de Hand clinic is erg positief.
met vriendelijke groet

Mw. G.de J. uit Hoofddorp

Trapezectomie

Geachte dokter Schuurman,

Eind 2010 ben ik door u geopereerd aan mijn linkerhand (Trapezectomie en pees ophang plastiek volgens Eaton-littler). Ik heb voor die operatie 2 gesprekken met u gehad.

Naast de (ook) goede voorlichting toen heb ik begrepen dat de ingreep geen sinecure was en daarna veel geduld –bij een half jaar durende revalidatie- vroeg. Omdat ik toen 66 jaar was heb ik gevraagd: “Is het nog de moeite waard en hoe groot is de kans van slagen?”. Uw antwoord was eenduidig “JA” en “Alle patiënten zijn blij dat ze deze stap genomen hebben”. Bij een bezoek (5 maanden na de operatie) heb ik u gemeld dat het resultaat voor mij zeer teleurstellend was.

Uw reactie gaf me weer wat hoop: “Een jaar na de operatie zou alles in orde zijn”. Intussen zijn we daar nu beland. Er is nadien niets meer veranderd. De hand functioneert nog steeds veel slechter dan voor de operatie: zowel wat de kracht als de fijne motoriek betreft heb ik veel moeten inleveren.

Natuurlijk is het zo dat niet alles in de medische wereld succesvol verloopt. Ik hoop dat de Handclinic de moed heeft om deze reactie naast de succesverhalen (die er zeker zijn) op de site van de klantenreacties te plaatsen.

Mw. M. te Amstelveen

“Vriendelijke handchirurg en therapeuten”

Ben bij jullie terecht gekomen omdat ik geen goed gevoel kreeg met het advies van mijn huisarts m.b.t. gebroken vingers en een vinger die ging hangen. 10 dagen na het letsel werden de hechtingen verwijderd en therapie zou niet nodig zijn, de beweeglijkheid zou vanzelf weer terug komen.. Kon na telefonisch contact de volgende dag al bij jullie terecht. Ben nog steeds onder behandeling. Zeer tevreden.. Vriendelijke handchirurg en therapeuten, inventief m.b.t. de behandeling in een warme sfeer.

Mw. K. te Zuiderwoude

“Heel tevreden”

Hierbij wil ik dr. Vehof nog heel erg bedanken voor het verwijderen van een stukje glas uit mijn hand. Toen ik met klachten naar de huisarts ging werd mij gemeld dat het vanzelf over zou gaan en dat er een zenuwknoopje of littekenweefsel zat als gevolg van het verwijderen van een cyste. Uiteindelijk ben ik bij de handkliniek terecht gekomen bij dr. Vehof. Bij het eerste consult zei hij al dat er iets scherps (glas o.i.d.) in mijn hand zat. En dat bleek ook het geval. De ingreep viel erg mee. Een weekje een beetje last gehad, maar het geneest snel. Heel tevreden!!

Op naar operatie nummer twee: het cosmetisch corrigeren van mijn vergroeide borstkas. Zou er ook een net zo’n goede borstkliniek bestaan? 🙂

Mw. M.K. te Amsterdam

“Echte belangstelling”

Ik wil u bij deze mijn excuses aanbieden voor het niet invullen van uw enquete.

Omdat ik niet zo erg bezig ben met mijn computer, stel ik dit soort dingen steeds uit.

Ik wil u daarom toch hierbij laten weten dat ik, na alle ellende elders, zeer tevreden ben over uw clinic. Je voelt je bij jullie echt mens en er is echte belangstelling. Ook de operatie verliep op een prettige manier, en ook de begeleiding daarna.

Mw. W. te Krommenie

“Ontzettend blij”

In oktober jongstleden, ben ik in uw clinic geholpen aan een triggerfinger.

Ik wil u middels deze mail nog even laten weten dat, naarmate de tijd vordert, het steeds beter gaat met mijn hand en ik zo ontzettend blij ben dat ik zo prima geholpen ben bij u.

Ik heb al met al heel wat jaren last gehad en twee verschillende huisartsen konden mij geen duidelijkheid geven over wat er nu precies aan de hand was. Na een kort consult bij dr. Vehof was het al meteen duidelijk dat het om een triggerfinger ging. Ik ben er snel aan geholpen en het resultaat is dus super!!

Nogmaals dank voor de goed zorg en vooral ook goede en snelle afhandeling van alles.

Ik zal uw clinic zeker aanbevelen bij anderen.

Mw. E. te Alphen aan de Rijn

“Pijn volledig verdwenen”

Geachte heer Ritt,

Een half jaar geleden ben ik bij u geweest voor een artrodese van mijn rechterduim. Inmiddels zijn we een half jaar verder en wil ik u op de hoogte houden. De pijn die ik voor de operatie had is volledig verdwenen. Tijdens het werk heb ik geen beperkingen en in mijn ADL functies mis ik eigenlijk alleen de pincetgreepfunctie. Het gevoel en spierkracht in mijn duim is goed. Al met al een geslaagde operatie zonder restverschijnselen of beperkingen. Ik wil u middels dit schrijven bedanken voor de ingreep en de goede begeleiding.

Dhr. M. te Steenwijk

Klanttevredenheidsonderzoek

Een recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek toont aan dat patiënten van The Hand Clinic zeer tevreden zijn over onze dienstverlening.

Vertaald in schoolcijfers hebben de patiënten The Hand Clinic een waardering van 9.2 gegeven!

Klik hier voor het complete rapport.

“Heerlijke verbetering”

Geachte dokter Schuurman,

Bijgevoegde foto’s zijn volgens mij het overtuigend bewijs dat uw triggerfingeringreep succesvol is verlopen en genezen. De nog wat aanwezige stijfheid bij bewegen zal ook wel overgaan, weet ik na zovele handingrepen en -greepjes in de afgelopen jaren.

Ik ben er heel erg blij mee dat m’n ringvinger nu niet meer telkens blijft “hangen en haken”. Het is een heerlijke verbetering , zoals trouwens al het snij- en hechtwerk dat u aan mijn handen heeft verricht. Ik ben u zeer dankbaar voor al uw inspanningen in deze, want elke ingreep heeft ij mij goede resultaten gegeven. Met name ook de arthrodeses; zowel links als rechts een functiewinst van zeker 70%!. Ik vergeet nu vaak hoe zeer ik destijds zat te klungelen met allerlei klusjes omdat ik te veel pijn had…. Duimen zijn zo ongelooflijk belangrijk, dat wordt pas duidelijk wanneer je ze niet kan gebruiken. Je kunt ze niet missen.

Nogmaals mijn oprechte dank!

Mw. CHF te M.

“Al na drie dagen geen pijn meer”

Ik ben erg blij dat ik voor The Hand Clinic heb gekozen. Nu, slechts drie dagen na de operatie [door Dr. Vehof], heb ik voor het eerst sinds drie maanden geen pijn meer in mijn hand. Dank daarvoor.
Dhr G.L. te Amsterdam

Klanttevredenheidsonderzoek

Hieronder een bloemlezing uit (anonieme) reacties uit ons klanttevredenheidsonderzoek.

  • De huisarts vond het niet nodig om mij door te verwijzen naar een ziekenhuispoli. Ik ben toen zelf gaan uitzoeken welke specialisten op het gebied van handen er bestaan. Ik kwam toen via internet op jullie site en tijdens een telefoontje werd ik erg fijn geholpen.
  • De poli wilde een 6 weken oude peesruptuur van rechter middelvinger bovenste kootje niet behandelen en verwees door naar The Hand Clinic, alwaar ik keurig ben behandeld.
  • Verschillende ziekenhuispoli’s kwamen niet tot een diagnose. Daarom heb ik The Hand Clinic ook maar eens geprobeerd, met succes. Korte wachttijd. Deskundigheid. Persoonlijke benadering. Prettige atmosfeer.
  • Ik had mij van tevoren ingelezen, na een bericht in de krant en Dr. Ritt kwam op mij professioneel over. Daarbij jullie samenwerking en enthousiasme. Verder vind ik de persoonlijke aandacht erg plezierig en de omgeving waarin wordt gewerkt, behandeld te worden!
  • Ik heb niet altijd goede ervaringen met ziekenhuispoli’s (met name de desinteresse voor jou als persoon) en ik weet eigenlijk niet waar een goede poli is op ‘handen’ gebied. Geen idee welk ziekenhuis ik zou moeten kiezen. De Hand Clinic leek me een goed idee, want ik heb tenslotte een aandoening aan mijn handen. Ik kwam vanuit het buitenland (woon daar) en wilde tijdens mijn verlof dat er naar mijn handen gekeken werd. Ik ben door specialist in Jakarta doorgestuurd. Geen ervaring met deze aandoening in Indonesië (komt hier niet voor). Een eerlijke houding van deze arts.
  • Ben geholpen aan CTS in poli Flevo, en daarna via contacten bij jullie gekomen voor andere klachten en dat was een wereld van verschil.
  • Op de ziekenhuispoli had men de MRI-scan niet goed beoordeeld, bij The Hand Clinic zag de chirurg onmiddellijk waar het probleem zat aan de hand van dezelfde MRI-scan.
  • De website zag er goed uit en ik dacht een specialisatie is misschien beter. De telefonische informatie was goed en zeer vriendelijk. Ook de ontvangst was prettig, alles ademde een ontspannen sfeer uit. Men had tijd voor je. Een verademing.
  • Ik ben blij met The Hand Clinic. Een uitstekend handenteam van artsen, laagdrempelig en via de zorgverzekeraar vergoed, ga zo door zou ik zeggen. Het ziekenhuis en de plastisch chirurgen kunnen veel van jullie efficiëntie leren.
  • Persoonlijke ontvangst, huiskamergevoel, voorbeeld, tegen Sinterklaas “mopjes” op tafel voor bij de koffie, geen zenuwachtig wachtkamer gedoe en op tijd voor de operatie. Daarna nog even een gesprekje met meneer Ritt die ingeseind door mij, de vriend vertelde dat ik een week niet mocht afwassen. Waar vindt je zo’n ontspannen clinic? Ik geef toe dat ik een heel eenvoudige ingreep heb gehad.