Klanttevredenheidsonderzoek

Hieronder een bloemlezing uit (anonieme) reacties uit ons klanttevredenheidsonderzoek.

  • De huisarts vond het niet nodig om mij door te verwijzen naar een ziekenhuispoli. Ik ben toen zelf gaan uitzoeken welke specialisten op het gebied van handen er bestaan. Ik kwam toen via internet op jullie site en tijdens een telefoontje werd ik erg fijn geholpen.
  • De poli wilde een 6 weken oude peesruptuur van rechter middelvinger bovenste kootje niet behandelen en verwees door naar The Hand Clinic, alwaar ik keurig ben behandeld.
  • Verschillende ziekenhuispoli’s kwamen niet tot een diagnose. Daarom heb ik The Hand Clinic ook maar eens geprobeerd, met succes. Korte wachttijd. Deskundigheid. Persoonlijke benadering. Prettige atmosfeer.
  • Ik had mij van tevoren ingelezen, na een bericht in de krant en Dr. Ritt kwam op mij professioneel over. Daarbij jullie samenwerking en enthousiasme. Verder vind ik de persoonlijke aandacht erg plezierig en de omgeving waarin wordt gewerkt, behandeld te worden!
  • Ik heb niet altijd goede ervaringen met ziekenhuispoli’s (met name de desinteresse voor jou als persoon) en ik weet eigenlijk niet waar een goede poli is op ‘handen’ gebied. Geen idee welk ziekenhuis ik zou moeten kiezen. De Hand Clinic leek me een goed idee, want ik heb tenslotte een aandoening aan mijn handen. Ik kwam vanuit het buitenland (woon daar) en wilde tijdens mijn verlof dat er naar mijn handen gekeken werd. Ik ben door specialist in Jakarta doorgestuurd. Geen ervaring met deze aandoening in Indonesië (komt hier niet voor). Een eerlijke houding van deze arts.
  • Ben geholpen aan CTS in poli Flevo, en daarna via contacten bij jullie gekomen voor andere klachten en dat was een wereld van verschil.
  • Op de ziekenhuispoli had men de MRI-scan niet goed beoordeeld, bij The Hand Clinic zag de chirurg onmiddellijk waar het probleem zat aan de hand van dezelfde MRI-scan.
  • De website zag er goed uit en ik dacht een specialisatie is misschien beter. De telefonische informatie was goed en zeer vriendelijk. Ook de ontvangst was prettig, alles ademde een ontspannen sfeer uit. Men had tijd voor je. Een verademing.
  • Ik ben blij met The Hand Clinic. Een uitstekend handenteam van artsen, laagdrempelig en via de zorgverzekeraar vergoed, ga zo door zou ik zeggen. Het ziekenhuis en de plastisch chirurgen kunnen veel van jullie efficiëntie leren.
  • Persoonlijke ontvangst, huiskamergevoel, voorbeeld, tegen Sinterklaas “mopjes” op tafel voor bij de koffie, geen zenuwachtig wachtkamer gedoe en op tijd voor de operatie. Daarna nog even een gesprekje met meneer Ritt die ingeseind door mij, de vriend vertelde dat ik een week niet mocht afwassen. Waar vindt je zo’n ontspannen clinic? Ik geef toe dat ik een heel eenvoudige ingreep heb gehad.