Na 4 jaar pijn geen pijn meer

Beste heer Schuurman en alle andere medewerkers van The Hand Clinic,
Graag wil ik u bedanken voor de uitstekende zorg die u en uw kliniek hebben verleend m.b.t. het verwijderen van een Ganglion uit mijn linker pols. Nu, een goede maand na de ingreep, heb ik enkel nog last van het litteken (gaat wel over) en als ik mijn pols in een scherpere hoek dan 90 graden wil zetten ;). Het is heel erg raar om na bijna 4 jaar pijn in een keer geen pijn meer te hebben. Twee weken na de ingreep stond ik alweer op de golfbaan. Weliswaar voor spek en bonen, maar toch een aardig balletje geslagen. Sinds die tijd ook alweer een aantal keren gespeeld.
Nogmaals dank! Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben, maar mocht dit wel het geval zijn dan kom ik zeker terug.
Mw. M.R. te Amsterdam