Consult via beeldbellen

Voor een consult met een van onze handtherapeuten of handchirurgen, kunt u vanaf heden vanuit uw huis beeldbellen. Hiertoe gebruiken wij het beveiligde systeem WeSeeDo.

Voor het gebruik van WeSeeDo hoeft u geen speciale software te installeren. Het enige dat u nodig heeft is een niet te oude computer/laptop, een tablet of smartphone. Tevens zijn een webcam voor het beeld, een microfoon/speakers voor het geluid en een goede internetverbinding nodig. Bij gebruik van een computer/laptop wordt de browser Google Chrome aanbevolen.
Let u erop dat bij gebruik van een laptop, tablet of smartphone het apparaat voldoende is opgeladen.

Hoe werkt het?

Om te kunnen beeldbellen, wordt er tevoren telefonisch met u een afspraak ingepland. Daarna ontvangt u per e-mail een uitnodiging voor deze beeldbellen-afspraak. In deze uitnodiging staat een aantal linken waaronder een link om de hardware te testen en een link voor het starten van het beeldbellen.

Testen

Voordat u gaat beeldbellen, kunt u de hardware testen om na te gaan of deze geschikt is voor gebruik van WeSeeDo. Zodra u deze test succesvol heeft afgerond, bent u gereed om te beeldbellen met onze handtherapeut of handchirurg.

Beeldbellen

Vijf minuten voor het in de e-mail aangegeven tijdstip, klikt u op de link om het WeSeeDo-gesprek te starten. U komt dan in de online wachtkamer van WeSeeDo terecht. Zodra de handtherapeut of handchirurg beschikbaar is, wordt het gesprek geactiveerd. Na het gesprek verbreekt de handtherapeut/handchirurg de verbinding.

  • Het gesprek is gestart.