Reactie van een klant op de behandeling

Uiterst positieve ervaring aan geopereerde hand

Beste professor Ritt,

In december 2015 heeft u mij geopereerd aan een Dupuytren aan de linkerhand. In 2014 had ik in het MCA te Alkmaar een behandeling met de prikmethode gehad, doch na deze behandeling trokken pink en ringvinger weer snel krom. Na uw operatie, inmiddels dus twee jaar geleden, zijn de symptomen niet meer terug gekomen en functioneert de linkerhand naar behoren. U heeft mij destijds gemeld geen enkele garantie voor de toekomst te kunnen geven, maar desondanks voel ik sterk de behoefte om mijn uiterst positieve ervaring nu, na exact twee jaar, met u te delen.

Nogmaals heel veel dank voor de door u verrichte ingreep.

Ik wens u en uw team prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond 2018.

Met vriendelijke groet,
De heer L. van D.