Wij zoeken eenenthousiaste SENIOR ergo-handtherapeut! (m/v)


(voor 24 tot 40 uur per week)


Heb jij al een tijdje zitten denken of je nog eens zou willen switchen van baan?

Zin om in te stappen in een groeiend zeer gespecialiseerd handencentrum die al jaren excellente zorg levert? Dan zijn wij op zoek naar jou als collega om ons team te versterken vanwege een groeiend aantal patiënten in onze kliniek. Wij zouden onze nieuwe collega willen beschrijven als: ‘Een collega waar je altijd even bij binnen mag lopen om te sparren over een patiënt.’

Hoe ziet jouw nieuwe baan eruit?

In de kliniek waar wij zowel opereren als nabehandelen, is jouw bijdrage als handtherapeut divers. Naast de oefentherapie, spalken en revalidatie na operatie, ben jij ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de wondverzorging, hechtingen verwijderen, gipsen, en voor collega’s die zich hierin willen bekwamen echografie onder supervisie van de behandelend arts. Wij werken graag ad-hoc, geven postoperatieve zorg en behandelen een steeds diverse patiëntenpopulatie. Wij zoeken voor onze uitbreiding een nieuwe collega die zin heeft om de kennis en ervaring in de handtherapie te delen met het team. En daarnaast open staat voor nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied.

Wij bieden jou een werkplek die er in het kort zo uit ziet

Je hebt de beschikking over een mooie moderne eigen kamer waar jij patiënten behandelt. Daarnaast is er een gezamenlijke werkplek waar we spalken maken. Je werkt in een leuk team die er als volgt uit ziet; 10 collega’s handtherapie, 9 collega’s van de medisch administratie, 4 collega’s ok assistenten, 10 collega’s plastisch chirurgen, 2 collega’s stafmedewerker en één collega-directeur. Wij vergaderen liever niet te veel, maar lunchen wel elke dag samen met alle collega’s. Daarnaast werken wij volgens CAO-ZKN en salariëring is marktconform leeftijd en ervaring (FWG 55).Hebben wij jouw aandacht kunnen trekken?

Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Een brief met motivatie en CV mogen gemaild worden naar directie@thehandclinic.nl en voor eventuele vragen over de vacature zijn wij bereikbaar op 020 – 342 0430, je kunt dan vragen naar Veerle van Alebeek.

Reacties ontvangen wij graag vóór vrijdag 14 mei a.s.

NB. We hebben ook een vacature uitstaan voor een junior ergo-handtherapeut.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.