Voor verwijzers

Heeft u een patiënt met hand- of polsklachten? The Hand Clinic behandelt uitsluitend hand- en polsklachten. Onze handchirurgen en handtherapeuten zijn speciaal hiertoe opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Uw patiënten ondergaan een topbehandeling door gespecialiseerde handchirurgen en handtherapeuten met de service en toegankelijkheid van een privékliniek.

Wij zijn een kleinschalige kliniek met persoonlijke aandacht en service. Patiënten worden zoveel mogelijk door dezelfde handchirurg en handtherapeut behandeld. De kliniek is optimaal uitgerust met de meest moderne apparatuur, waaronder een MRI.

Onze wachttijden zijn kort en alle behandelingen worden door de zorgverzekering vergoed.

Uiteraard zijn wij aangesloten op ZorgDomein. Met ZorgDomein kunt u uw patiënten snel en foutloos naar de juiste vervolgzorg verwijzen.

Vergoedingen

The Hand Clinic heeft ook in 2017 contracten met alle zorgverzekeraars kunnen afsluiten voor de behandelingen door de handchirurg en de handtherapeut (ergotherapie).

Dit betekent dat in principe alle medische kosten door de zorgverzekeraar zullen worden vergoed, omdat alle medisch specialistische zorg en ergotherapie in The Hand Clinic door de zorgverzekeraars is gecontracteerd.

Voor meer informatie over vergoedingen zie ‘Vergoedingen’.

Verwijzen

Met ZorgDomein kunt u uw patiënten snel en foutloos naar The Hand Clinic verwijzen.

Nascholing en symposia

De handchirurgie in Nederland maakt een enorme ontwikkeling door en toenemend worden hand- en polsletsels alleen nog maar behandeld door handspecialisten. Voor verwijzers als huisartsen en paramedici organiseert The Hand Clinic regelmatig geaccrediteerde symposia:

Symposium voor huisartsen ‘In eigen handen’- 9 juni 2017.